The Young and The Restless Puzzles

Paul and Rey investigate on Y&R

Y&R Puzzles to Play!

 

Y&R Cheaters Crossword Puzzle

Y&R Families Word Search

Kyle Abbott Jigsaw Puzzle

More to come!

Other TV Puzzles

 

Older Y&R Puzzles

Try our other puzzle pages: 24, 30 Rock, Alias, All My Children, American Gothic, Angel, As The World Turns, Battlestar: Galactica, Bold & The Beautiful, Boston Legal, Buffy the Vampire Slayer,  Charmed, CSI, Dawson’s Creek, Days of Our Lives, Daytime, General Hospital, Ghost Whisperer, Grey’s Anatomy, Guiding Light, Heroes, House, Howard Stern, Jericho, Law & Order, Lost, The O.C., One Live to Live, Passions, Port Charles, Sledgehammer, Smallville, Star Trek, and Vampire Diaries.

Back to the Main Y&R Page

Chance discovers a body on Y&R

GH Word Search

Fun GH Word Search

 

Alexis and her daughters on "General Hospital" on ABC

Find the words in the puzzle!

This is more fun if you print it out to play…

General Hospital Word Search

ADVENTURE  ASHFORD  BACKFROMTHEDEAD  CASSADINE  CHIEFOFSTAFF  CORINTHOS

COURTROOM  DAYTIME  DETECTIVE  DISEASE  DOCTORS  ESPIONAGE  EXCITING

EXPLOSION  FIVEFAMILIES  FLOATINGRIB  HAUNTEDSTAR  HOSPITAL  KELLYSDINER

LUCYCOE  LUKEANDLAURA  METROCOURT  MOBSTERS  MURDER  MYSTERY

NURSESBALL  OPERATING  POLICE  PORTCHARLES  QUARTERMAINE  SCORPIOS

SHOOTING  SIXTYYEARS  SOAPOPERA  SPENCER

Puzzle Solution

Puzzle made at education.com

 

Drew, Sam and Scout on "General Hospital" on ABC

Back to General Hospital Puzzles Page

Back to the General Hospital Main Page

General Hospital Trivia Quizzes

Take our fun GH Trivia Quizzes!

 

Dante and Ann are solving the case on "General Hospital" on ABC

Trivia Quiz #1 – Recent History

Trivia Quiz #2 – Family Relationships

 

Curtis and Portia on "General Hospital" on ABC

Older GH Trivia Quizzes

Back to the General Hospital Main Page

Star Trek (TOS) Trivia Quiz #2

Original Star Trek Trivia Quiz

 

Spock, McCoy, Scotty and Uhura in "Star Trek"

1. Which creature was featured in the first aired episode?

a. Klingon
b. gorn
c. salt vampire
d. horta
e. Redjac

2. What is the main thing Charlie X, Trelaine and Q all have in common?

a. men
b. humanoid
c. visit the Enterprise
d. have god-like powers
e. all of the above

3. Which one of these is not a change from either of the Star Trek pilots to the main series?

a. short skirts
b. Mr. Spock
c. Dr. McCoy
d. grey uniforms
e. phasers

4. What did the “Ultimate Computer,” Nomad, take away from Uhura?

a. her memory
b. her voice
c. her spirit
d. her legs
e. her hair

5. Before they starting using the names Starfleet or Federation, what did the crew of the Enterprise refer to?

a. Earth
b. Space Central
c. Space Command
d. Star Service
e. all of the above

6. Who had the tallest hair?

a. Uhura
b. Chapel
c. Rand
d. Pike
e. Kirk

7. How many nacelles does the Enterprise have?

a. 2
b. 1
c. 3
d. 5
e. 50

8. How many times did Kirk get someone pregnant (that we know of)?

a. 10
b. 5
c. 1
d. 2
e. 0

9. What was Spock’s childhood pet?

a. tribble
b. targ
c. dog
d. sehlat
e. cat

10. Which Enterprise crew member became and stayed admiral?

a. McCoy
b. Kirk
c. Spock
d. Scotty
e. Sulu

ANSWERS

  1. c, 2. e, 3. b, 4. a, 5. e, 6. c, 7. a, 8. d, 9. d, 10. a.

 

Captain Kirk and Yeoman Rand in "Star Trek"

Back to the Main Star Trek Page

Star Trek Word Search

Star Trek Word Search – Famous Guest Stars

 

Benedict Cumberbatch as Khan in "Star Trek: Into Darkness" (2013)

Find the names in the puzzle (Print out to play)

F. Murray ABRAHAM      Shohreh AGHDASHLOO        Jason ALEXANDER

Ted  CASSIDY                    Kim CATTRALL                        John CHO

Joan COLLINS                   Nikki COX                                James CROMWELL

Benedict CUMBERBATCH      Mick FLEETWOOD          Louise FLETCHER

Whoopi GOLDBERG        Stephen HAWKING               Chris HEMSWORTH

Jason ISAACS                    Famke JANSSEN                      Dwayne JOHNSON

Daniel Dae KIM                John LARROQUETTE              Malcolm MCDOWELL

Seth MCFARLANE            Ricardo MONTALBAN            Maria MULDAUR

Bebe NEUWIRTH             Ron PERLMAN                        Joe PISCOPO

Iggy POP                            John RHYS-DAVIES                  Rebecca ROMIJN

Zoe SALDANA                   Sarah SILVERMAN                  Jean SIMMONS

Bryan SINGER                   Christian SLATER                     Dean STOCKWELL

Lea THOMPSON              Peter WELLER                         Vanessa WILLIAMS

Rainn WILSON

 

"Star Trek" word search puzzle

Solution to the puzzle

 

Ricardo Montalban guest=stars as Khan Noonien Singh in the Star Trek episode "Space Seed"

Back to the Star Trek Puzzles Page

Back to the Main Star Trek Page

Primetime Puzzles and Games

Play our TV Puzzles and Games!




Let's Make a Deal

Check out our past Primetime Puzzles and Games!

Other TV Puzzles:

Chicago Tribune TV Crossword

MeTV Crossword

Post and Courier TV Crossword

Syndicated TV Crossword

FunTrivia.com TV Crosswords

Television Crosswords

Word-Game-World TV Crosswords

TV Word Searches

Brainzilla TV Word Searches

Printable TV Games and Puzzles

Television Word Search Puzzles

Celebrity Cafe TV, Celebrity and other Trivia Quizzes

The Simpsons

TV Jigsaws at  Jigsaw Planet

Try our other puzzle pages: 24, 30 Rock, Alias, All My Children, American Gothic, Angel, As The World Turns, Battlestar: Galactica, Bold & The Beautiful, Boston Legal, Buffy the Vampire Slayer,¬† Charmed, CSI, Dawson’s Creek, Days of Our Lives, Daytime, General Hospital, Ghost Whisperer, Grey’s Anatomy, Guiding Light, Heroes, House, Howard Stern, Jericho, Law & Order, Lost, The O.C., One Live to Live, Passions, Port Charles, Sledgehammer, Smallville, Vampire Diaries, and Young & The Restless

Back to the Main Primetime Page


Wheel of Fortune